Yangın kapkaloriın kilitleri, menteşeleri ve gayrı parçaları periyodik olarak arama edilmelidir. Yangın kapısı üste, her yıl en az bir su arama edilmeli ve test edilmelidir.
Bu üzere yerlerde belirttiğimiz üzere yekta yangın çıkış noktasının olması da yeterli olacaktır. Yangın merdiveni zorunluluğu kapsamında bu kabilinden kriterlerin dikkate alınarak zaruri adetda yangın merdivenin binalara bütünleşmiş edilmesinde de yarar vardır.
Yangın eminği mucip herhangi bir alanda kullanılabilecekleri kadar, yangın merdiveni, yangın boşaltma koridorları, yangın odası üzere yangın riskinin daha erdemli olduğu alanlarda da yeğleme edilir.
Bu noktada özellikle de yapı sahiplerinin fazlasıyla izleme etmesi gereken yangın yönetmeliği mevzusundaki kriterler binalarda uygulanmalı, mukteza düzenlemelerin örgülması gerekmelidir. Pahal taktirde yangınlar çok şu denli insanoğlunun kişi ve dünyalık yitirilmesine da vadi açabilir.
Bu baplar umumiyetle çelik yahut ilenmeşaptan mefultır ve yangın geciktirici özelliklere sahiptir.
Tütün sızdırmaz özelliğe sahip olmaları çevresı ile yangın takkadak insanoğluın yaman zehirlenmelerinden de korunmasını esenlar. Acil çıkış kapısı ismi ile bile bilinen bu kapılar, itfaiyenin yangın yönetmeliğinde az çok geniş bir yere sahiptir. Yönetmelikler ile birşunca mimarida bulundurulması zaruri hale getirilmiştir.
Binada mevcut kişilerin ısı ve dumandan etkilenmeden hariçya yahut yangın merdivenlerine yetişmesinı sağlayan Yangın Kapısı modelleri kendi içinde bir numara kanatlı, çift kanatlı ve ürkü barlı Yangın Kapıları olarak sınıflandırılmaktadır.
→ Yangın merdiveni kapılarının kendiliğinden kapanma özelliği olmalı ve ürkü pas, yaylı menteşe, kötü sızdırmaz fitili olmalıdır.
Memnuniyet ilkesinden hareketle hem baplarımızı hem bile fiyatlarımızı revize ediyoruz ve toplam memnuniyeti hedefliyoruz.
Yangın merdiveni yönetmeliği tarafından ele kızılınan konular da incelendiğinde yangın merdiveni standartları ve yangın merdiveni zorunluluğu gibi kriterlerin bile fazlasıyla önemle takip edilmesi gerekmektedir.
Yangın kapısı imalatında yönetmelik gereği uyulması gereken kalite standartları bulunmaktadır. Bunlardan en önemlileri; yangın baplarında kullanılan malzemelerin olası bir yangın sırasında hayat ve finans kaybını önlemek amacı ile 120 zaman boyunca erdemli ısı ve yangına dayanıklı olarak üretilmek zorunda olması, yangın kapılarının çıkış hususüne muhik panik pas kolu bulunmasıdır.
Fakat bapların ne tarafa gerçek açıldığı sorunsalı hem kullanıcılar hem bile yönetmelikle yakışır şekilde imalat ve montaj yaratıcı firmalar açısından en önemli sorulardan biridir.
Elektrostatik boya ile kaplanmış yangın bapları, alevlere karşı mukavim hale gelir. Yaylı menteşeler ise kapının kendiliğinden olarak kapanmasını sağlamlayarak, yangın takkadak esrar Yangın çıkış kapısı istanbul ve alevlerin yayılmasını önler.
örek ile birleşiminde sızdırmayan malzemeler kullanılan, ısıya karşı 120 an dayanıklı olan ve projelendirme safhasından sonrasında yapılan bütün kalite testlerinden sükseyla geçen yangın kapılarımız hizmetinizdedir.